{{item.title}}
{{item.text}}
{{item.title}}
{{item.text}}
I en tid, hvor digitale trusler er mere komplekse end nogensinde før, er det afgørende at forstå og håndtere cybersikkerhed effektivt, proaktivt og målrettet. Cybersikkerhed er ikke blot en kritisk teknologisk nødvendighed, men bør være en integreret del af virksomheders forretningsstrategi.
På vores webinarer kan du blive klogere på, hvordan du kan styrke jeres cyberberedskab, og hvordan I som organisation bedst håndterer de mange cybertrusler, der præger samfundet i dag. Vi samler vores eksperter og taler med virksomheder om deres udfordringer, løsninger og erfaringer med cyberangreb, samt hvordan man bør agere før, under og efter en cyberhændelse.
Deltag i ét eller flere webinarer og få praktiske indsigter, løsninger og bedste praksis inden for cybersikkerhed, så jeres virksomhed står stærkere mod digitale trusler – nu og i fremtiden.
Styrket digital sikkerhed
Bliv klogere på, hvordan I beskytter jeres forretning
Stærke it-partnerskaber
Få indsigt fra vores førende globale tech-samarbejdspartnerer
Fra strategi til drift
Få viden om strategi, implementering og drift
Dato: Torsdag den 5. december 2024 kl. 15:00
Med udgangspunkt i de nyeste indsigter fra PwC’s Cybercrime Survey dykker Martin Modvig Stausbøll, CISO hos COWI A/S, og Christian Kjær, partner i PwC, Cyber Security & Privacy, ned i, hvordan virksomheder kan styrke cybersikkerheden og modstandskraften mod cybertrusler. Vi ser bl.a. på, hvordan AI kan anvendes til hurtigt at opdage og håndtere trusler, samt hvordan strategiske investeringer i teknologi kan gøre en forskel.
Bliv også klogere på den nyeste lovgivning, herunder NIS2, DORA og CER, og forklarer, hvordan disse påvirker virksomheders evne til at beskytte kritiske forretningsprocesser. Få indsigt i, hvad der skal til for at overholde kravene, og hvordan din virksomhed kan være bedst forberedt før, under og efter et cyberangreb.
Tilmed dig webinaret få konkrete værktøjer og anbefalinger til at ruste din virksomhed mod cyberangreb.
Hvordan formidler du som sikkerhedsansvarlig et komplekst risikobillede til virksomhedens ledelse på en måde, der skaber forståelse og handling? Hvordan kan ledelsen opnå tryghed i, at cybersikkerheden er tilstrækkeligt varetaget i organisationen, så de kan handle derefter?
På webinaret deler vi konkrete værktøjer og metoder til at styrke kommunikationen mellem sikkerhedsansvarlige og ledelsen. Du lærer bl.a., hvordan du præsenterer komplekse risici enkelt og effektivt, og hvordan du sikrer tillid og forankring af cybersikkerhed på strategisk niveau.
Dato: Torsdag den 13. maj 2025 kl. 9:00
I takt med, at data, systemer og forretningsgange i stigende grad varetages af leverandører, bliver det kritisk at sikre, at eksterne parter beskytter din virksomhed. Samtidig stiller regulativer som GDPR, NIS2 og DORA krav om, at virksomheder har styr på risiciene i deres leverandørkæde – både hos kritiske leverandører og deres relevante underleverandører.
På dette webinar får du indsigt i, hvordan du kan prioritere indsatsen på dette omfattende område, så din virksomhed kan leve op til kravene og styrke it-sikkerheden.
I en tid med flere og mere varierede cyberhændelser er krisestyring inden for cybersikkerhed meget mere end blot at gendanne backups eller genopbygge systemer. Det handler om at håndtere en hændelse effektivt med mindst mulig negative konsekvens for forretningen og virksomhedens kunder. Flere regulativer stiller i dag krav til, at virksomheden effektivt beskytter kritiske aktiver og kan holde forretningen kørende, selv under et cyberangreb.
Se eller gense webcastenhvor vi gennemgår, hvordan en grundig planlægning gør det muligt hurtigt at genoptage driften. I får også indblik i de fem vigtigste faser af beredskabsplanlægning og lærer, hvordan I designer realistiske beredskabsøvelser, så jeres virksomhed står stærkt rustet – både nu og i fremtiden.
På webinaret gennemgik vi hvilke krav NIS2 stiller til ledelsen, og hvordan man i praksis kan iværksætte aktiviteter, der understøtter implementeringen af disse krav i koncernstrukturer, organisering og forankring. Du vil også få konkrete anbefalinger til, hvordan man bedst skaber et effektivt scope for NIS2-compliance.
William Sharp
Torben Søgaard
Freja Ekenberg