Cyber webinarrække

Tilmeld dig et eller flere webinarer og få indsigt i de nyeste tendenser, trusler og lovkrav inden for cybersikkerhed samt praktisk viden og værktøjer, der styrker din virksomheds it-sikkerhed.

I en tid, hvor digitale trusler er mere komplekse end nogensinde før, er det afgørende at forstå og håndtere cybersikkerhed effektivt, proaktivt og målrettet. Cybersikkerhed er ikke blot en kritisk teknologisk nødvendighed, men bør være en integreret del af virksomheders forretningsstrategi.

På vores webinarer kan du blive klogere på, hvordan du kan styrke jeres cyberberedskab, og hvordan I som organisation bedst håndterer de mange cybertrusler, der præger samfundet i dag. Vi samler vores eksperter og taler med virksomheder om deres udfordringer, løsninger og erfaringer med cyberangreb, samt hvordan man bør agere før, under og efter et cyberangreb.

Deltag i ét eller flere webinarer og få praktiske indsigter, løsninger og bedste praksis inden for cybersikkerhed, så jeres virksomhed står stærkere mod digitale trusler – nu og i fremtiden.

Styrket digital sikkerhed
Bliv klogere på, hvordan I beskytter jeres forretning

Stærke it-partnerskaber
Få indsigt fra vores førende globale tech-samarbejdspartnerer

Fra strategi til drift
Få viden om strategi, implementering og drift

Beredskabsøvelser

Dato: Onsdag den 6. november 2024 kl. 09:00.

I en tid med flere og mere varierede cyberhændelser er krisestyring inden for cybersikkerhed meget mere end blot at gendanne backups eller genopbygge systemer. Det handler om at håndtere en hændelse effektivt med mindst mulig negative konsekvens for forretningen og virksomhedens kunder. Flere regulativer stiller i dag krav til, at virksomheden effektivt beskytter kritiske aktiver og kan holde forretningen kørende, selv under et cyberangreb.

På webinaret gennemgår vi, hvordan en grundig planlægning gør det muligt hurtigt at genoptage driften. I får også indblik i de fem vigtigste faser af beredskabsplanlægning og lærer, hvordan I designer realistiske beredskabsøvelser, så jeres virksomhed står stærkt rustet – både nu og i fremtiden.

  

Cyberagendaen 2025

Dato: Torsdag den 5. december 2024 kl. 15:00.

Med udgangspunkt i de nyeste indsigter fra PwC’s Cybercrime Survey dykker vi ned i, hvordan virksomheder kan styrke cybersikkerheden og modstandskraften mod cybertrusler. Vi ser bl.a. på, hvordan AI kan anvendes til hurtigt at opdage og håndtere trusler, samt hvordan strategiske investeringer i teknologi kan gøre en forskel.

Vi går også i dybden med den seneste lovgivning, herunder NIS2, DORA og CER, og forklarer, hvordan disse påvirker virksomheders evne til at beskytte kritiske forretningsprocesser. Få indsigt i, hvad der skal til for at overholde kravene, og hvordan din virksomhed kan være bedst forberedt før, under og efter et cyberangreb.

Tilmed dig webinaret få konkrete værktøjer og anbefalinger til at ruste din virksomhed mod cyberangreb.

  


Gense webcasten eller download præsentationen

NIS2: Ledelsens ansvar og den effektive implementering

På webinaret gennemgik vi hvilke krav NIS2 stiller til ledelsen, og hvordan man i praksis kan iværksætte aktiviteter, der understøtter implementeringen af disse krav i koncernstrukturer, organisering og forankring. Du vil også få konkrete anbefalinger til, hvordan man bedst skaber et effektivt scope for NIS2-compliance.


    

Kontakt os

Christian Kjær

Partner, Technology & Security, København, PwC Denmark

3945 3282

E-mail

William Sharp

Partner, Technology & Security, Aarhus, PwC Denmark

8932 0076

E-mail

Torben Søgaard

Event Manager, Hellerup, PwC Denmark

3945 3002

E-mail

Freja Ekenberg

Event Associate, PwC Denmark

3945 9718

E-mail

Følg PwC