Kom og vær med, når PwC åbner dørene til dette års Graduate Lounge

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være en del af et af PwC's graduateprogrammer? Så kom med, når vi inviterer til en spændende, lærerig og uformel aften, hvor du får indsigt i, hvad vores graduateprogrammer inden for revision, skat og rådgivning tilbyder.

Tilmeldingsfrist

22. september (Aarhus)
29. september (Hellerup)

Sted

PwC Aarhus
PwC Hellerup

Datoer

1. oktober i Aarhus
10. oktober i København

Til vores Graduate Lounge i Aarhus og København får du mulighed for at netværke med både nuværende og tidligere graduates fra vores seks programmer. Du får indblik i hverdagen i PwC og bliver klogere på, hvilket karrierespor, der matcher din faglige baggrund og interesser. Der vil i løbet af aftenen være lækre mocktails og en masse forskellig mad, som du kan nyde, mens du netværker.

Aftenen byder derudover på et spændende oplæg fra vores egne gode PwC’ere, som giver dig indblik i, hvordan de forskellige afdelinger i PwC løser væsentlige problemstillinger og er med til at styrke tilliden i samfundet.

Graduate Lounge giver dig afklaring på, hvad dagligdagen i PwC indebærer, samt hvilket program, der passer til netop dine interesser og kompetencer. 

Fælles for vores programmer er, at du bliver en del af et stærkt fællesskab, som sikrer dig en naturlig overgang fra studielivet til en hverdag som konsulent i et af Danmarks største konsulenthuse. 

Arrangementet er for dig, der er i slutningen af din bachelor eller er i gang med din kandidatuddannelse. Vi forbeholder os retten til at udvælge blandt ansøgere på baggrund af uddannelsesretning og semester, da vi har begrænsede pladser. 

Vi glæder os til at se dig til en sjov og lærerig aften! 

Graduate Lounge

Program

17:00 Ankomst hos PwC
17:15 Fælles velkomst
17:45 Oplæg og case
18:45 Aftensmad og networking
21.00 Tak for i dag

Kontakt os

Simone Holtermann

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

3945 9870

E-mail

Helena Holmberg Fjord

Associate, Human Capital, PwC Denmark

2153 1447

E-mail

Følg PwC