Få fem gode råd til din virksomheds bæredygtige omstilling

Få fem gode råd til din virksomheds bæredygtige omstilling
  • 27/09/23

Sammen med dansk erhvervsliv og Børsen satte PwC bæredygtighed på agendaen ved Børsen Bæredygtig Summit 2023. Du får her indblik i fem “take aways” fra dagen:

  1. The Science Based Targets initiative er den nye de facto-standard for virksomheder. For at komme i gang med SBTi skal man kende og forstå sin forretningsmodel, herunder hvilke ressourcer man er afhængig af. 
  2. Bæredygtighed kræver samarbejde på tværs af virksomheden. 
  3. Bæredygtige investeringer kan koste på den korte bane, men virksomheder skal tænke på deres licens to operate på den lange bane.
  4. Lad os være ambitiøse. Virksomheder, som sætter ambitiøse mål og mobiliserer organisationen omkring dem, er også de virksomheder, der når de satte mål og herefter er klar til at sætte nye.
  5. Der er hele tiden ny viden, forventninger og regulering - og det er vigtigt at hjælpe organisationen til at forstå dette.

Mere viden til dig

Søger du inspiration inden for den grønne omstilling, er der mere viden at hente. Vi står også altid klar til at samarbejde med dig om, hvordan du bedst griber mulighederne og kommer i gang eller videre med din virksomheds grønne omstilling.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Chief Sustainability Operating Officer, København, PwC Denmark

5140 8040

E-mail

Susanne Stormer

Partner, Leder af ESG- og Bæredygtighedsydelser, København, PwC Denmark

2334 6283

E-mail

Følg PwC