Et attraktivt samspil: markedssucces og et sted, der er rart at være

PwC er en attraktiv arbejdsplads, og vi ser et rekordhøjt antal medarbejdere og partnere. Vi når i år vores bedste placering nogensinde blandt businessstuderende i Danmark og fastholder samtidig en høj medarbejdertilfredshed takket være vores fokus på udvikling, diversitet, ledelse og trivsel.

oplever høj tillid til anvendelse af fleksibilitet (2023: 89 %)

flere ansøgere til vores stillinger som trainees og graduates inden for revision i forhold til sidste år

59/41

kønsfordelingen i % for hhv. mænd og kvinder (2023: 60/40)

Bedste placering nogensinde blandt business-studerende i Danmark

400

flere ansøgere til vores graduate-programmer end sidste år

42

nye partnere og directors

23

nye statsautoriserede revisorer - vi uddanner flest i branchen

65

har siden 2022 gennemført vores Digital Accelerator-program

Vi støtter vores medarbejdere og partnere i at opnå deres karrieredrømme

Vi tilbyder et bredt udvalg af udviklings- og karrieremuligheder og støtter vores medarbejdere og partnere i at opnå deres karrieredrømme.

Kasper Ladekjær kan nu kalde sig statsautoriseret revisor

“Der er plads til alle - ligesom der blev skabt plads til mit personlige udviklingsbehov.”
- Kasper Ladekjær er en af PwC’s 23 nye statsautoriserede revisorer. Med sin nye titel er Kasper med til at styrke tilliden i samfundet, når han sammen med sine kolleger løser opgaver for hele det private erhvervsliv og det offentlige.

57 %

flere ansøgere til vores stillinger som trainees og graduates inden for revision end sidste år.

De bedste karrieremuligheder inden for revision

Med vores markedssucces inden for revision kan vi tilbyde et hav af karrieremuligheder, og med 23 nye statsautoriserede revisorer fra PwC, er vi igen i år dem i branchen, der uddanner flest.

Vi er meget stolte af, at vores graduate-stillinger for tredje år i træk er kåret som de mest attraktive i Danmark blandt mere end 300 forskellige graduate-stillinger af Graduateships Danmarks største portal for graduate-programmer og entry-level-stillinger. Som noget nyt har vi i år samlet vores graduates på tværs af forretningsområder til en stor netværksdag, hvor workshops, diskussioner og indlæg gav grobund for nye indsigter, nye relationer og et stærkere fællesskab på tværs.

Ledelse, diversitet og fleksibilitet

Stor tilfredshed blandt vores medarbejdere

Vores medarbejdere er kernen i PwC og afgørende for, at vi kan finde løsninger for både erhvervslivet og samfundet, og det er afgørende for os at skabe en arbejdsplads, hvor de trives og kan udvikle sig. Vi er meget glade for, at vi igen i år har en meget høj medarbejdertilfredshed på 89 %. Vi arbejder målrettet med langsigtet ledelse, en stærk feedbackkultur samt diversitet, inklusion, fleksibilitet og wellbeing og kan tilbyde mange forskellige karriere- og udviklingsmuligheder og meget attraktive fysiske rammer.

En arbejdsplads med trivsel og plads til at være sig selv

Diversitet og inklusion har gennem flere år været en strategisk prioritet i PwC. Det har det, fordi vi ved, at når mennesker med forskellige baggrunde og med forskellige synspunkter arbejder sammen, skaber vi større værdi – ikke blot for hinanden og for PwC, men også for vores kunder og for samfundet. Det er et arbejde, som naturligvis pågår, men hvor vi hvert år kan se, at vi flytter os i en positiv retning. Vi er bl.a. glade for, at vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse viser, at hele 87 % oplever, at de kan være sig selv, når de er på arbejde.

Vi udvikler gode ledere

Vi ønsker en kontinuerlig udvikling af vores medarbejdere og partneres lederkompetencer, og vores årlige proces for ledelsesfeedback er meget værdifuld i den sammenhæng. I løbet af marts 2024 er alle PwC’s managers, senior managers, directors og partnere blevet opfordret til at indhente feedback specifikt på deres ledelsesadfærd. I perioden blev der afgivet ikke mindre end 6.045 feedbackbesvarelser (5.436 feedbackbesvarelser i FY23) fordelt på 1069 ledere.

Mød vores medarbejdere

“PwC har taget mig med storm”

- Annette Jensen, Director hos Consulting, CFO Advisory og ERP Business Integrator i PwC

“Det har været en stor hjælp at kunne læne sig op ad nogle af branchens dygtigste folk”

- Emrah Neziri PwC’s revisionsforretning og nyuddanet statsautoriseret revisor

“For at nå hertil har det krævet stor opbakning fra mine ledere og mine kolleger”

- Evaldas Kirilovas, hjælper virksomheder med at overholde den gældende skattelovgivning og udvalgt til talent 100

“Jeg er vild med, at der er plads til alle her i PwC. Det er fantastisk at være en del af et team med så stor diversitet”

- Madhu er international skatterådgiver

”Jeg kan ikke forestille mig noget andet sted, hvor jeg kunne have udviklet mig så meget på tre år, som jeg har gjort her i PwC.”

- Felix Bozard, arbejder med at ruste virksomheder mod cyberangreb

“Mit arbejde bidrager til at skabe troværdighed til virksomhedernes rapportering. Det er det, der motiverer mig allermest i mit arbejde - at jeg kan bidrage til større gennemsigtighed over for resten af samfundet.”

- Jasmin Serrano, arbejder med bæredygtighedsrapportering for nogle af Danmarks største virksomheder

“Bæredygtighed er en helt central udfordring, som påvirker kloden, samfundet, erhvervslivet og du og jeg som individer. For mig er det virkelig meningsfyldt at arbejde med et så højaktuelt og væsentligt område, hvor vi alle bør være en del af løsningen.”

- Ida Grevenkop-Castenskiold, PwC’s konsulentforretning og nyudnævnt director

“Mine kolleger i PwC har understøttet mig, og jeg tror ikke, jeg ville være på Berlingskes Talent 100-liste uden dem”

- Mila Bahir rådgiver kunder i at navigere uden om cyberangreb

Årsrapport 2023-2024

Download

Gennemsigtighedsrapport 2023-2024

Download

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC