En mulighed for at påvirke samfundet positivt

Vi har i år arbejdet videre med at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vores fokus er på Mennesker, Miljø og Mindset, hvor vi i løbet af året har gennemført forskellige tiltag. Sideløbende med dette arbejde, er vi i første fase med vores dobbelte væsentlighedsanalyse, som skal sikre, at vores rapportering om bæredygtighed fokuserer på de områder, der er væsentlige for os og vores omverden inden for miljø- og klimaforhold (E), sociale forhold (S) og ledelsesforhold (G).

XX

reduktion i CO2e-emission fra scope 1+2 siden 2018/19

af varer og services (baseret på CO2-emission) er indkøbt fra leverandører, der har sat SBT-målsætninger

events og webinarer om bæredygtighed

folkeskoleelever undervist i privatøkonomi

Ung privatøkonomi

Privatøkonomi på skoleskemaet

Over 1.400 elever har siden 2019 fået viden om privatøkonomi og personligt lederskab gennem vores forløb Ung privatøkonomi. Vi har også i år besøgt flere skoler og bidraget med vores viden og kompetencer til at øge økonomisk forståelse og ansvarlighed.

Womenomics

Videndeling om diversitet og inklusion

Udfordringerne inden for diversitet, ligebehandling og inklusion er en samfundsudfordring, der kræver fælles indsatser. Derfor var vi i PwC for fjerde gang strategisk partner på Womenomics, hvor internationale eksperter, ledere, erhvervsfolk og rollemodeller var samlet, og et af budskaberne lød, at en inkluderende kultur stiller virksomheder stærkere – med bedre resultater og bedre evne til at tiltrække talenter.

Vi cykler til arbejde

Vi engagerer vores medarbejdere

Flere end 300 PwC’ere deltog i år i den årlige kampagne “Vi cykler til arbejde”. En kampagne som ud over at sætte fokus på sunde transportvaner også har en klar kobling til, at vi reducerer vores klimaaftryk – både inden for transport og medarbejderpendling.

En forskel for børn og unge

Danmarks Indsamling

PwC har endnu en gang støttet Danmarks Indsamling, som i år havde fokus på at hjælpe sultne børn verden over. Vi engagerer os, fordi vi ønsker at gøre en forskel for børn og unge, og fordi vi tror vi på, at vi bedst kan løse vigtige problemstillinger i fællesskab.

Vi deler viden om bæredygtighed

Som en del af vores arbejde med samfundsansvar spiller vi en aktiv rolle i den grønne omstilling. Vi deler viden om bæredygtighed på vores konferencer og webinarer samt gennem vores analyser, publikationer m.m. Vi har bl.a. udgivet en CSRD Guidebook, afholdt en stor klimakonference og tilbudt en række webinarer om alt fra rapportering til bæredygtig transformation og CO2-afgifter. Vi har også afholdt større konferencer, bl.a. CEO-konferencen og CFO’ens Agenda, hvor klima og ESG har været bærende temaer.

Læs mere ...

Du kan få indblik i vores konkrete initiativer og læse mere om, hvordan vi gør en forskel for mennesker og miljø i vores arbejde med samfundsansvar.

Årsrapport 2023-2024

Download

Gennemsigtighedsrapport 2023-2024

Download

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC