Markedssucces og et rart sted at være

Det, der gør PwC til et attraktivt sted at arbejde, er en unik kombination af succes i markedet med de mange karrieremuligheder, det giver vores medarbejdere og partnere, samtidig med at PwC er et sted, der er rart at være. Vi tror på, at samspillet mellem de to skaber tillid, muligheder for karriereudvikling, og gør at vores medarbejdere og partnere kan finde løsninger for erhvervslivet og for samfundet.

Play

Nye rammer understøtter fleksibilitet, fællesskab og relationer

Vi er glade for, at vi kan tilbyde vores medarbejdere attraktive fysiske rammer i et levende videnhus, der understøtter fællesskab, samarbejde og relationer. Vi har moderniseret flere af vores lokationer og i år åbnet dørene for medarbejdere, partnere og kunder til et gennemrenoveret hovedkontor med bæredygtige løsninger. Hovedkontoret er indrettet som en aktivitetsbaseret arbejdsplads, der understøtter fleksibilitet i hverdagen ved at tilbyde forskellige typer af fysiske områder, som er designet og tilpasset forskellige typer af arbejde.

Se mere om at arbejde i PwC

Høj stolthed blandt medarbejdere

xx %

er stolte af at arbejde i PwC
(2022: 89 %)

Stor fleksibilitet

xx %

oplever høj tillid til anvendelse af fleksibilitet
(2022: 88 %)

Wellbeing i hverdagen

xx %

mener, at wellbeing er en prioritet i deres team
(2022: 74 %)

Høj medarbejdertilfredshed

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere og partnere trives, da de er hjertet i vores forretning og afgørende for, at vi kan levere værdi til vores kunder. Vi er derfor også meget glade for, at hele 91 % af vores medarbejdere har svaret på årets medarbejdertilfredshedsundersøgelse. 89 % er stolte af at arbejde i PwC, og den overordnede medarbejdertilfredshed ligger på 85 %, hvilket er på samme flotte niveau som sidste år. Dette er bl.a. et resultat af et kontinuerligt fokus på karriere- og udviklingsmuligheder, langsigtet ledelse, en stærk feedbackkultur, diversitet og inklusion, fleksibilitet og wellbeing.

Se mere om at arbejde i PwC her
“Min fornemmeste opgave som konsulent er at finde frem til effektive og pragmatiske løsninger i samarbejde med vores kunder. Jeg sætter en dyd i at give klare og konkrete svar og kommunikere dem tydeligt.”

- Nikoline Fridlund, PwC’s konsulentforretning

“Jeg prioriterer tid med mine teammedlemmer. Det giver mig en forståelse for dem og deres behov, som gør, at jeg bedst kan støtte dem hver især og fx sikre fleksibilitet i den form, de nu engang har brug for.”

- Caroline Korsager Rosendahl, PwC’s revisionsforretning

“Noget af det PwC gør virkelig godt for at understøtte min karriere er, at vise vejen for, hvor jeg kan gøre det bedre. Jeg er meget heldig, at de folk jeg har rundt omkring mig ser et potentiale i mig, som jeg måske ikke selv havde set.”

- Haris Khan, PwC’s konsulentforretning

“Graduate-forløbet har givet mig den perfekte overgang fra at være studerende til at arbejde som konsulent. Jeg har udviklet mig både personligt og professionelt, hurtigt opbygget et unikt netværk og er blevet en del af et stærkt fællesskab.”

- Frederik Andrés Windfeld, PwC’s skatteforretning

Play

Fællesskab fejret med festival

I PwC skaber vi succes sammen, og vi fejrer det sammen. I efteråret samlede vi PwC’ere landet over til PwC Purpose Day Festival - en fantastisk fest i Gisselfeld Slotspark med ægte festivalstemning og et stærkt line-up af koncerter med de største danske kunstnere lige nu. Med festivalen fejrede vi PwC’s markedssucces og vores fællesskab, som er noget af det, der gør PwC til et rart sted at være.

De bedste muligheder for uddannelse og udvikling i branchen

I PwC gør vi meget ud af at uddanne og udvikle vores medarbejdere og partnere gennem mange forskellige udviklende programmer og forløb. Med 23 nyuddannede statsautoriserede revisorer i PwC har vi hjulpet rekordmange i branchen gennem den krævende uddannelse. Vi har desuden fået flere ansøgninger til vores graduate programmer og ansat flere graduates end nogensinde før, og vores graduate program er for tredje år i træk kåret som det mest attraktive i Danmark. Antallet af nyudnævnte Partnere og Directors i PwC er igen i år på samme rekordhøje niveau som sidste år.

Hun har gjort lynkarriere i PwC: »Hvis du synes, at konsulentlivet og arbejdet med IT lyder spændende, så prøv det!«

IT handler ikke kun om at kunne programmere, men også om at kunne give den rette rådgivning til virksomheder, når de for eksempel skal implementere en ny IT-strategi. Netop det fandt Mie Ranzau ud af, da hun startede i PwC.

Drømmejobbet findes somme tider der, hvor man mindst venter det.

Netop sådan var det for Mie, der som studerende ikke havde forestillet sig en karriere inden for IT.

”Hvis nogen havde spurgt mig i studietiden, om jeg kunne forestille mig at arbejde med IT, havde jeg sagt nej. Men jeg fandt ud af, at arbejdet med IT er meget mere end programmering, og der er mange spændende muligheder,” siger Mie, der i dag er Manager i PwC’s Consulting i afdelingen Technology & Security.

Hun var i løbet af sin studietid vidt omkring og nåede blandt andet at læse til markedsføringsøkonom, før hun besluttede sig for at tage en kandidat i Operations and Innovation Management.

Hun kan derfor også genkende dilemmaet hos mange unge, når det kommer til uddannelsesvalg efter gymnasiet.

”At skulle tage stilling til, hvad du vil arbejde med resten af livet i en så ung alder, er svært at forholde sig til. Heldigvis er karriere meget andet end uddannelsesvalg. I mange jobs behøver du ikke en specifik uddannelse for at komme i betragtning, ligesom du løbende kan forme din karriere i takt med, at dine interesser skifter.”

Som IT management-konsulent arbejder Mie i spektret mellem forretningen og IT, hvilket kræver stærke kompetencer inden for både proces, analyse, projektledelse og kommunikation. Opgaverne, hun løser, er typisk relateret til udarbejdelse og operationalisering af digitale strategier, IT-anskaffelser og rådgivning i forbindelse med implementering af IT-systemer og digitale løsninger.

”Jeg har en meget alsidig hverdag som konsulent hos PwC. At innovere og løse forskellige problemstillinger med en kunde og mit team giver mig meget energi, og det er fedt at være ude på en opgave og mærke den forskel, vi kan gøre for kunden,” fortæller Mie.

Brobyggeren Benjamin brænder for at løse samfundets udfordringer: »Vi bliver nødt til at tage action nu, hvis vi skal løse konkrete og vigtige problemstillinger«

31-årige Benjamin Clausen Crawford har i revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC fundet en arbejdsplads, hvor han med sin økonomiske baggrund kan være med til at præge samfundet i dag og finde løsninger på komplekse problemstillinger.

Hvordan sikrer man en stabil energiforsyning i lyset af den aktuelle energikrise og de geopolitiske udfordringer – og hvilke tiltag skal man satse på? Det er et af tidens absolutte fokusområder, og én af dem, som er optaget af at finde svarene, er 31-årige Benjamin Crawford fra revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC.

”Det er enormt spændende at være med til at udforme nogle beslutningsgrundlag, der kan danne den politiske ramme for, hvordan vi kommer videre og løser de udfordringer, vi har med energiforsyningen," siger Benjamin, og fortsætter:

"Det kræver mange overvejelser og analyser, før man kan tage sådanne beslutninger. Når først beslutningen er truffet om, hvilken vej vi skal gå, så binder det mange midler af det råderum, der er til at lave investeringer i energisektoren i Danmark.”

Benjamin er manager i PwC’s konsulentforretning inden for CFO Advisory. Økonomistyring er derfor grundpillen i Benjamins daglige arbejde, der særligt består i at rådgive den offentlige sektor. Han bistår sammen med resten af teamet med alle leverancer på tværs af økonomichefens værdikæde, lige fra finansiering til regnskab herunder bevilling, processer og rapportering.

Som uddannet cand.scient.pol og tidligere embedsmand i Moderniseringsstyrelsen i Finansministeriet (nu Økonomistyrelsen) er han velbevandret i centraladministrationens arbejdsgange.

”Jeg kender arbejdsgangene og den måde, man kommunikerer på, og jeg har et godt indblik i de statslige regler og fremgangsmåder."

Benjamin er særligt optaget af den strategiske vinkel i økonomiopgaver, herunder prioritering af ressourcer. Det er, siger han, den vigtigste nøgle til, at man som virksomhed eller organisation kan lykkes med sin strategi.

”Den måde, vi skal løse fremtidens udfordringer på, handler i høj grad om prioritering af ressourcer. Derfor er den økonomiske forståelse afgørende.”

Christina er uddannet advokat og arbejder i et internationalt konsulenthus: »Vi tager virksomhedsejere i hånden og hjælper dem på hele deres rejse«

Efter en årrække i advokatbranchen har Christina de Beets Hofmann fundet drømmejobbet som konsulent i PwC’s legal-forretning.

Christina ved, hvad det vil sige at drive virksomhed.

Hendes forældre ejede en virksomhed, der blandt andet producerer Samba flødeboller, og hendes mand og flere af hendes venner er iværksættere.

At være så tæt på iværksættere har givet hende stor forståelse for de udfordringer, man møder som virksomhedsejer, og erfaringerne har i vid udstrækning været med til at forme hendes egne ambitioner og karrierevalg.

”Da mine forældre for ni år siden skulle sælge deres virksomhed, fik de en betroet rådgiver, der stod til rådighed 24-7. Det gjorde en kæmpe forskel for dem. Jeg satte mig det mål, at jeg en dag ville være en lige så god betroet rådgiver som ham, så jeg kunne hjælpe virksomheder i samme situation,” fortæller Christina, der er uddannet advokat og i dag er manager i PwC’s legal-forretning.

Her hjælper hun virksomheder med alt det juridiske på hele deres rejse – lige fra valg af selskabsform og udarbejdelse af ejeraftaler til omstruktureringer, kapitalforhøjelser samt køb og salg af virksomheder. Som manager er paletten af ansvarsområder bred, og hun arbejder tæt sammen med kolleger fra andre afdelinger i PwC i hele verden.

De mange fagspecialister betyder, at PwC's kunder får meget mere end ”bare” den juridiske rådgivning. Det giver ifølge Christina en kæmpe værdi for kunderne kun at have én kontaktperson, der så kan række ud efter den nødvendige ekspertise.

Frederik landede drømmejobbet gennem graduate-program: »Det er enormt spændende at arbejde med bæredygtighed, som alle virksomheder har fokus på«

Frederik Terp Knutzen har i en ung alder fundet sig til rette i arbejdslivet. I PwC føler han, at han er med til at gøre en forskel - både for de virksomheder, han rådgiver, og i det store billede.

Det stod egentlig ikke skrevet i kortene, at Frederik Terp Knutzen skulle arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.

Uddannelsen som cand.merc.jur pegede umiddelbart i andre retninger, men et graduate-program hos revisions-, skatte- og rådgivningshuset PwC gjorde udslaget.

”Da jeg startede som graduate, kom jeg ind i en afdeling, hvor vi blandt andet lavede bæredygtighedserklæringer. Det fyldte en mindre del dengang, men jeg kom tilfældigt med på en opgave, og jeg syntes det var enormt spændende. Da der siden blev oprettet en selvstændig afdeling med fokus på bæredygtighed, vidste jeg med det samme, at den skulle jeg være en del af,” fortæller 28-årige Frederik, der i dag er Manager i Risk Assurance i PwC’s afdeling ”Sustainability Advisory & Assurance Services.

Kort fortalt består hans arbejde i at verificere og rådgive om virksomheders indsats inden for bæredygtighedsområdet. På den måde kan virksomheder med PwC's hjælp få papir på, at deres bæredygtighedsindsats lever op til både egne og udefrakommende krav. Ganske som det foregår inden for finansiel årsrapportering.

”Det handler dybest set om, at man skal kunne stole på, at en virksomhed er så grøn og bæredygtig, som den siger. Når vi afgiver en erklæring, er det en bekræftelse på, at virksomheden rent faktisk efterlever de indsatser, som de rapporterer.”

For ikke så længe siden var det stort set kun de største virksomheder, der fik udarbejdet bæredygtighedserklæringer. Sådan er det ikke længere. Den grønne bølge ruller, og vil man drive forretning, må man lære at ride på den.

”En bæredygtighedsindsats er på kort tid gået fra nice to have til need to have. I dag er det næsten alle virksomheder uanset størrelse, der har fokus på at have en bæredygtighedsindsats. Der er ikke nogen virksomheder i dag, der kan overleve uden at tænke bæredygtighed ind i forretningen. Det skyldes naturligvis mange faktorer, men en stor del kan tilskrives øget lovgivning på området samt et større pres fra forbrugerne.”

Download rapporten Årsrapport 2022/23 Download
Download rapporten Gennemsigtighedsrapport Download

Plads til alt det, du er

Gå på opdagelse i PwC, hvor vi lægger vægt på at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os.

Læs mere

Følg PwC